Dit zijn de laatste ontwikkelingen:


10 september  2018

Onze stichting is uitgekozen om deel te nemen aan het traject van "Ik support je" !  Hiermee hopen we vrijwilligers te vinden om onze bewoners te begeleiden. Zie het artikel in de Middelburgse Bode.


14 juli 2017

Binnenkort hebben we een prachtige Volkswagen Transporter van een jaar oud! Wat is dit prachtig! Wij danken alle gulle gevers en iedereen die heeft geholpen om dit mogelijk te maken. Zie voor de gulle gevers: donaties t.b.v. vervoermiddel


24 juni 2017

Er is een mooi bedrag aan toegezegde en ontvangen giften en donaties voor de bus. Dit betekent dat er een bus zal komen, we kunnen gaan zoeken!

 

22 juni 2017

De drogisterijwinkels van de Roode Pilaren in Middelburg en Vlissingen hebben een mooi bedrag bij elkaar gespaard voor onze bus. Ze blijven voor ons sparen, zodat  volgend jaar de bewoners weer op vakantie kunnen gaan. Wat lief, dank je!


13 maart 2017

De broer van een bewoner schonk ons spontaan een mooi bedrag, zodat de bewoners op vakantie kunnen. Wat ontzettend lief, dank je!


6 december 2016

Via een lieve vriendin ontvingen de bewoners een mooie gift. Dank je!

 

21 november 2016

Danny, Niki, Sicco en Noortje namen een mooie tegoedbon in ontvangst van stichting Pepernoot: er mag dankzij de inspanning van de stichting voor een flink bedrag aan boodschappen worden gedaan.
Dank je wel, Stichting pepernoot!


2 november 2016

Vandaag hoorden we dat de dorpsvereniging van Koudekerke een mooi bedrag heeft geschonken aan onze bewoners voor een vakantie. Hartelijk dank!

 

1 november 2016

Vanaf vandaag gaan we druk aan de slag met het werven van fondsen voor het realiseren van eigen vervoer: een personen bus. Wat zal het heerlijk zijn als onze bewoners daarmee op stap kunnen!


5 - 9 september 2016

Onze bewoners genoten van maandag t/m vrijdag van een geweldige vakantie in de Beerze Bulten. Wat is er lang uitgekeken naar deze vakantie! Dit werd mogelijk doordat lieve vrijwilligers onbetaald mee wilden en zeer betrokken personeelsleden voor een groot gedeelte onbetaald mee gingen. Er werd o.a. een vaartocht gemaakt over de Vecht en een bezoek gebracht aan dierenpark Emmen. Door de bijdragen uit de wensput van Intratuin en de club van 100 kon deze vakantie worden betaald. Gulle gevers; allen hartelijk bedankt!


2 augustus 2016

Rebekka Blok is vanaf vandaag officieel bewoonster van Trompstraat 63. Welkom Rebekka!

 

30 april 2016

Vandaag vierden we dat de woning van WMZO 5 jaar open is. De bewoners, hun ouders en de vrijwilligers van WMZO hadden een prachtige dag, die volledig door het Rode Kruis werd geregeld en gefinancierd; de wens-dag. Wat een feest!


29 januari 2016

De secretaris ontving het mooie bericht dat onze bewoners in aanmerking komen voor een wens-dag, geregeld en gefinancierd door het Rode Kruis. Geweldig!

 

18 januari 2016

Vandaag namen Sicco, Noortje en Dirk namens de bewoners een symbolische cheque in ontvangst uit handen van Sjacco Joziasse (directeur van Intratuin). Dit was het totaal aan donaties in de wensput, aangevuld door de Intratuin. De bewoners zijn blij: Dit wordt misschien weer het begin van een weekendje vakantie!

 

20 december 2015

Vandaag genoten onze bewoners, hun familieleden, de vrijwilligers, teamleden en hun partners van een gezellig kerstbuffet.


5 oktober 2015

We ontvingen vandaag we het mooie nieuws dat dit jaar de inhoud van de wensput van de Intratuin aan WMZO zal worden gedoneerd.


3 oktober 2015

Sicco opende vandaag voor het eerst de voor deze gelegenheid uitbundig versierde deur van zijn appartement. Het was een feestelijke gebeurtenis!


23 september 2015

Vandaag ondertekenden Sicco, Hans en Elise Kremer alle overeenkomsten en kreeg Sicco de sleutels van zijn nieuwe appartement overhandigd.
Hij zal gaan wonen in appartement nr. 53.
Sicco; van harte welkom bij WMZO. We hopen dat je het erg naar je zin krijgt bij WMZO!


22 augustus 2015

Onze bewoners genoten van een gezellige barbecue samen met familieleden, teamleden en partners en vrijwilligers.
De catering werd volledig door een man van een personeelslid gedaan. Het heerlijk en erg gezellig.

 

29 mei 2015

Onze bewoners gingen een paar dagen op vakantie in Centerparcs de Peel. De laatste weken zijn de nachtjes afgeteld, er werd heel erg naar uitgekeken.
De bewoners hadden een prachtige vakantie met o.a. een bezoek aan Toverland en Fun pop.
De vakantie werd bekostigd uit een gift t.b.v. pensionering van een van de ouders. Doordat weer lieve vrijwilligers onbetaald, en personeelsleden voor een groot gedeelte onbetaald mee wilden, was deze vakantie mogelijk. Van Pitteperk mochten we de bus lenen.
Allen hartelijk dank voor jullie inzet en betrokkenheid!!


21 december 2014

Vandaag genoten onze bewoners, hun familieleden, de vrijwilligers en teamleden van een heerlijk en gezellig kerstbuffet.


17 september 2014

Onze bewoners zijn met vrijwilligers en teamleden voor 3 dagen vertrokken naar de Efteling. Het was weer een groot succes, wat hebben de bewoners genoten!
Deze vakantie was mogelijk door de bijdrage van de club van 100, bijdragen van de PKN-kerk in Koudekerke, lieve vrijwilligers die onbetaald mee gingen en zeer betrokken personeelsleden die een groot deel van de vakantie onbetaald voor onze bewoners zorgden. Allen: Hartelijk bedankt!!!


21 juli 2014

In de PKN-kerk van Koudekerke is tijdens de kindernevendiensten gespaard voor WMZO. Vandaag namen onze bewoners Danny en Niki namens de nadere bewoners een mooi bedrag in ontvangst.
We zijn blij met deze mooie gift!


13 april 2014

Vandaag was een theaterdienst in de PKN-kerk van Koudekerke. De opbrengst van de collecte is voor WMZO. Hartelijk dank!

 

21 januari 2014

We verwelkomen Noortje van der Schoot als nieuwe bewoonster! Zij gaat wonen in appartement 65. We vinden het heel gezellig dat ze bij ons komt komt wonen en hopen dat ze snel gewend is!

 

17 december 2013

Vandaag was in Broedershoek het kerstfeest voor ouderen. De opbrengst van de collecte is voor onze bewoners. Hartelijk dank voor de mooie bijdrage!

 

11 september 2013

Onze bewoners, 5 teamleden en een vrijwilligster vertrokken voor 3 dagen naar de Efteling. Onze bewoners hebben lang uitgekeken naar deze dagen. Het waren, ondanks de buien, 3 fantastische dagen. Onze bewoners genoten volop!
Deze vakantie was o.a. mogelijk door een bijdrage van de Club van 100, de Michaëlskerk in Koudekerke en een grote inzet van de teamleden en vrijwilligster die deze dagen meegingen. Allen hartelijk dank! 
Zie de fotogalerie voor foto's.

 

8 september 2013

Vandaag maakte de Michaëlskerk in Koudekerke bekend dat het spaardoel van de kindernevendienst van dit jaar zal zijn: stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning.
Geweldig!

 

13 juni 2013

In PKN de Morgenster uit Middelburg is op 12 juni gecollecteerd voor stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning. Vandaag ontvingen we de mooie opbrengst van deze collecte om te besteden aan het welzijn van onze bewoners. Hartelijk dank!

 

22 maart 2013

De firma van Belle stelt geheel kosteloos meubels en accessoires ter beschikking voor het lege appartement, zodat we deze ruimte tijdelijk kunnen gebruiken.
Jacco Jumelet en firma van Belle: Hartelijk bedankt voor deze geweldige service!!

 

17 maart 2013

Tijdens de theaterdienst van PKN Koudekerke is een collecte gehouden voor WMZO.
De opbrengst was het mooie bedrag van € 245, 97!!
PKN Koudekerke en alle gulle gevers, bedankt!

 

12 februari 2013

We verwelkomen Charlotte Gonlag als nieuwe bewoonster. Zij neemt haar intrek in appartement 53. Welkom Charlotte, we hopen dat je je heel snel thuis voelt bij WMZO!!

 

28 november 2012

De opa en oma van Dirk hebben WMZO als goed doel uitgekozen bij de heropening van het filiaal AH aan het Scheldeplein in Vlissingen. WMZO mocht een uur lang boodschappen doen. Mevr. Kloet en Klazien de Ridder laadden een winkelkar helemaal vol. Danny en Regine namen alle ingeladen boodschappen ter waarde van € 638,- in ontvangst voor Stichting WMZO. Mijnheer en mevr. van Noppen, mevr. Kloet, Klazien en AH bedankt voor deze mooie actie!

 

21 november 2012

Na contact van Mariska met de Media Markt ontvingen we vandaag van de Media Markt geheel gratis twee i-pads. Ze werden officieel overhandigd in de winkel aan onze bewoners. Onze bewoners zijn er dolgelukkig mee.
We bedanken de Media Markt voor dit sympathieke gebaar.

 

26 mei 2011

Al na enkele weken wonen en werken in de Trompstraat is duidelijk: er is nog plaats voor enkele medewerkers er bij. Vandaar dat vandaag opnieuw een sollicitatieprocedure is gestart voor het werven van enkele nieuwe medewerkers. We hopen ons enthousiaste team snel aan te kunnen vullen met ca. 3 nieuwe teamleden.

 

13 mei 2011

Vandaag kwam Willem Hendriks met enkele van zijn werknemers voor de laatste keer. Het was de vierde dag dat ze helemaal vanuit Niftrik en omstreken (buurt van Nijmegen) kwamen om als vriendendienst onze tuin aan te leggen. Er werd wederom hard gewerkt en lang doorgewerkt om het karwei klaar te krijgen bij alweer mooi en warm weer.Het resultaat mag er zijn: Het is een fantastische tuin geworden, waar onze kinderen heerlijk in kunnen zitten en spelen (kijk vooral ook even in de fotogalerij). De materialen voor onze tuin komen voor het grootste deel van Groenrijk. Ten dele een schenking, ten dele tegen zeer gereduceerde prijs. Het prachtige ontwerp werd voor ons kosteloos getekend door Liesbeth Hamerlinck.
Willem, Tom, Tom en Emiel (van firma Hendriks), Gilbert (firma Groenrijk) en Liesbeth: Bedankt!!

 

30 april 2011

Na enkele weken van hard werken door enkele firma's en door alle ouders, is de inrichting bijna voltooid.
Vandaag hebben de eerste bewoners hun intrek genomen in hun prachtig nieuwe onderkomen.
De medewerkers hebben er ,na enkele dagen inwerken, veel zin in en verwelkomen de bewoners met open armen.
Een spannende tijd voor iedereen!

 

11 februari 2011

Vandaag hebben de bewoners de sleutels van hun woning gekregen uit handen van dhr. Schouwenaar, burgemeester van Middelburg, en Jeanette Poelman, de projectleider van Woongoed voor onze woningen. Het was een heel gezellige bijeenkomst waarbij veel ouders, grootouders en andere familieleden aanwezig waren. De mensen die zich ingezet hebben voor het huis ontvingen uit handen van de kinderen een presentje en een dankwoord van de voorzitter als blijk van waardering.
De bewoners zijn reuze trots dat ze nu eindelijk de sleutel in handen hebben. Het inrichten kan nu gaan beginnen!

 

17 januari 2011

Vandaag zijn er afrondende gesprekken geweest met 5 personeelsleden.
Ze hebben er allemaal zin in dus ons team begint al aardig te groeien.

Planning nu is dat we 11 februari de sleutel overhandigd krijgen van Woongoed. Daarna gaat de inrichting van start zodat rond 30 april de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen.

 

7 november 2010

Komende week van 10 t/m 12 november zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden voor de toekomstige teamleden. We hebben veel reacties gekregen op de advertenties en verwachten een fijn team samen te kunnen stellen.

 

7 oktober 2010

Vandaag zijn de advertenties voor de toekomstige teamleden op de website van Woondroom zorg verschenen. Dezelfde advertentie is ook te vinden door in het linkermenu te klikken op "werken bij WMZO". Ook op www.zz.nl kunt u de advertentie vinden. Komende zaterdag 9 oktober zal de advertentie verschijnen in de PZC. We zijn heel benieuwd naar de reacties!

 

2 oktober 2010

Vandaag zijn na enkele sollicitatie gesprekken weer 2 teamleden aangenomen! Ze beginnen op 1 januari 2011 en op 1 maart hun werkzaamheden voor de bewoners.


17 april 2010

Vandaag is de overeenkomst met Woondroom Zorg (WDZ) getekend!
WDZ neemt voor ons huis het personeel in dienst.
Met de ondertekening van de overeenkomst met WDZ is ook ons eerste personeelslid in dienst van de stichting gekomen.
We zijn erg verheugd met onze nieuwe zorgcoördinator.
Ze zal de coördinatie van alles wat met de zorgverlening te maken heeft op zich nemen.
Zie voor foto's van de feestelijke ondertekening de fotogalerie.


20 maart 2010

De Lions Middelburg zijn vandaag gestart met de verkoop van Paaseitjes, ten behoeve van de inrichting van ons huis.
Ook op 27 maart en 3 april zullen ze weer op de markt en op plein 1940 in Middelburg staan.
In Kouderke zal een kraampje staan bij Intratuin.
Op die dagen is er verkoop van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Zie de fotogalerie voor een impressie van de eerste dag.
We zijn erg blij met dit prachtige initiatief!


13 Februari 2010

De sollicitaties voor de zorgcoördinator zijn achter de rug.
We hebben een enthousiaste coördinator gevonden en zien de toekomst met haar vol vertrouwen tegemoet.


17 Januari 2010

De advertentie voor de vacature van onze zorgcoördinator staat on line!
Zie hiervoor : www.woondroomzorg.nl en www.zz.nl

 

21 December 2009

De jongens van voetbalclub Luctor '88 B1 uit Heinkenszand hebben met een sponsorloop van Heinkenszand naar Middelburg een bedrag van € 500 bij elkaar gelopen voor de stichting WMZO. Ze hebben daarbij de kou en sneeuw getrotseerd. In Middelburg zijn ze ontvangen met soep en broodjes.

17 December 2009

In de finale van de "Grote Gift 2009" van het 3M Fonds zijn we helaas niet als winnaar uit de bus gekomen.  We wensen de winnaar "Energy4All" veel succes toe met hun verdere onderzoek! Het bereiken van de finale was voor ons als kleine stichting al een overwinning op zich en we willen hierbij alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt van harte bedanken voor hun steun. De jury van de Grote Gift maar ook het personeel bij 3M hebben toch grote waardering voor ons project wat blijkt uit onderstaand juryrapport:


"Stichting Wonen met Zorg en Ondersteuning:
Stichting wonen voor gehandicapten uit Middelburg. Zij stellen zich tot doel een huis in te richten voor zelfstandig wonen van hun gehandicapte kinderen. Het is een kleinschalig project, zeer plaatselijk maar wel erg innoverend. Zij willen buiten de reguliere hulpverlening om, dit projectzelf realiseren. Dat is prijzenswaardig. Het idee, het concept is zeker landelijk te kopiëren. Dat maakt het ook aantrekkelijk. Het sluit ook aan bij ons idee van entrepreneur die zelfstandig,buiten de gebaande paden, innoverend opereert. Eigenlijk wel echt 3M (Fonds) stijl. De stichting heeft geen steun van andere grote sponsors. Al met al, zeker een terechte, waardige finalist..."

 

11 December 2009

Vandaag bericht ontvangen van het 3m fonds dat we bij de laatste 6 horen voor de GROTE GIFT 2009!

17 december mogen we ons presenteren in de finale welke gepresenteerd gaat worden door Tom Egbers.

De GROTE GIFT is een donatie van € 50.000 aan een goed doel in Nederland.

Dat we de GROTE GIFT waard zijn zullen we 17 december laten zien!!

 

7 December 2009

De eerste heipaal is geslagen!

Voor iedereen gaat nu duidelijk worden waar we voor bezig zijn!

De kinderen vinden het heel spannend en zullen de bouw nauwgezet volgen.

 

November 2009

De bouwvergunning is afgegeven en 7 december a.s. zal de eerste heipaal worden geslagen.

 

Oktober 2009

3M Fonds: Grote Gift 2009.

De stichting Wonen Met Zorg en Ondersteuning is eerste geworden in haar categorie.

Een ieder die op ons heeft gestemd willen wij langs deze weg hartelijk bedanken.

Hou onze website in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.

 

September 2009

Op uitnodiging van Loodswezen Nederland (district Scheldemonden) hebben we op

26 september een fantastische en zeer goed verzorgde dag meegemaakt aan boord van

de loodsboot “Menkar”.

Alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet: hartelijk dank!!!

In de fotogalerie kunt u foto’s bekijken van deze fantastische dag.